Eğitim İş Sendikası Tire Temsilcisi Özgür Anafartalar’ın yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı; “Fethullahçı Terör Örgütü FETÖ’nün 15 Temmuz 2016 tarihinde yaptığı darbe girişimi, ABD başta olmak üzere emperyalistler tarafından desteklenen, Türkiye’nin bütünlüğüne, Türk Ulusun birliğine yönelik, ulusu iç savaşa sokacak alçakça bir kalkışmadır.

Bu kalkışma Mustafa Kemal'in kurduğu bizzat "laik demokratik" cumhuriyete, devrimlere karşı şeriatı savunan "DİNCİ ŞERİATÇI TERÖR ÖRGÜTÜ” tarafından yapılmıştır; LANET OLSUN.

Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Laik Cumhuriyete, aydınlanmaya, devrimlere karşı olan yapılar, cemaatler ve türevleri de bu darbe girişiminin ORTAKLARIDIR.

"Kıblemiz bir", "Aynı menzile gidiyoruz" diyenler, Ergenekon, Balyoz gibi kumpas davalarına alkış tutanlar, reform yapmak adına yargı sistemini FETÖ'nün emrine verenler, sosyal devleti tasfiye edip yoksul, zeki, çaresiz ülke çocuklarını tarikatların cemaatların kucağına yem olarak atanlar, liyakat sistemini kaldırıp silahlı kuvvetleri ve emniyeti FETÖ'ye teslim edenler, ülke genelinde yapılan merkezi sınavlarda sorulan soruların çalınmasını izleyerek FETÖ'nün her sınavda başarılı(!) olmasını sağlayanlar, Kemalist, yurtsever subayları tasviye edip ordunun tepesine FETÖCÜ'leri paşa,komutan yapanlar, Kemalistler, yurtseverler, devrimciler, Türkiye'nin milli aydınları uyduruk kumpas davalarla içeri tıkılırken "yetmez ama evet, ülke bağırsağını temizliyor, statüko parçalanıyor" diyenler, Kozmik odayı açanlar, kamunun okullarını, üniversitelerini, hastanelerini çökertip FETÖ'nün okullarını, hastanelerini baştacı yapanlar da DESTEKÇİLERİDİR.

Madem ki hepiniz oradaydınız, o halde HEPİNİZ SUÇLUSUNUZ.

FETÖ nün 15 Temmuz darbe girişimi esnasında şehit olan yurttaşlarımızı rahmetle, gazi olan yurttaşlarımızı şükranla anıyorum.

FETÖ kumpaslarını, bu kumpaslara destek verenleri, Devleti bu örgüte peşkeş çekenleri, kurumlara yerleştirenleri, unutmadık unutmayacağız, unutturmayacağız.”

Editör: Haber Merkezi