Tire’nin tanınmış Milli Piyango Bayisi Bülent Yalçın, yılbaşı büyük ikramiyesi 55 milyon lirayı Tire’ye kazandırmakta kararlı.

Ercan ÇELİK

29 Kasım 2015 tarihinden itibaren Tire’de satışlarına başladığı yılbaşı biletlerini Tire’nin köyler dahil neredeyse her yerine ulaştıran Bülent Yalçın, bu yılbaşında da Tire’ye büyük ikramiyeyi kazandırmaya kararlı.

1983 yılından bu yana yaklaşık 33 yıldır Tire’de Milli Piyango satışı yapan Bülent Yalçın, büyük ikramiye dahil olmak üzere Tire’de birçok ikramiye dağıttı. Herkesin hayallerini süsleyen 55 milyon lirayı Tire’ye kazandıracağını vurgulayan Yalçın, “Yaklaşık 33 yıldır çeşitli zamanlada çeşitli ikramiyler verdim. En büyük ikramiye bugün 2 trilyon olan milli piyangonun 1996 yılındaki büyük ikramiyesi 60 milyar lira verdim. 2008 yılında da çeyrek bilete, büyük ikramiyenin bir altındaki ikramiye olan  500 milyar lira vermiştik.  Hedefim bu yıl büyük ikramiyeyi Tire’ye getirmek . Bu amaçla, İstanbul, İzmir Ankara, Bursa, Antalya, Aydın ve Mersin’deki akraba dost ve arkadaşlarımız sayesinde 7 ilden bilet getirtmiş bulunmaktayım. Ayrıca yeni bir uygulamayla kredi kartıyla satış dönemi başlattım. Daha fazla kitleye ulaşıp, daha fazla bilet satıp, büyük ikramiyeyi Tire’ye getirebilmek için her yolu deniyorum. Fevzipaşa Cadesi’ndeki dükkanımda şansını denemek isteyen büyük ikramiyeye talip olan Tireli ve dışardan gelen bütün talihlileri bekliyorum. Bilet alan herkese şimdiden bol şanslar diliyorum.” Dedi.


Editör: Haber Merkezi