akgencler-tireAK Parti Tire İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları tarafından organize edilen, geçtiğimiz gece Ali Baba mesire alanı ve restoranında düzenlenen yemekli haftalık yönetim kurulu toplantısına Gençlik Kolları İl Başkanı Bilal Kırkpınar ve çevre ilçe gençlik kolları başkanları da katıldı.

Kamuran KIZILBOĞA / Büyük Tire Gazetesi

Tireli AK Gençlerin organize ettiği yemekli haftalık toplantıya gençlik kolları il ve çevre ilçelerin başkanları da katıldı. Partili gençleri bir araya getiren organizasyonda; AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar ve ekibi, Bayındır İlçe Başkanı Necdet Yılmaz, İl Genel Meclis Tire üyesi Refik Konur, Tire İlçe Başkan Vekili Kamil Yıldız, Tire İlçe Teşkilat Başkanı Halil Gencoğlu, Bayındır ve Torbalı ilçeleri gençlik kolları başkanları yer aldı. Tire teşkilatı gençlik kolları toplantıda tam kadro yer aldı.

Tire’nin sevilen mesire alanlarından ve restoranlarından olan Ali Baba’da gerçekleşen yemekli toplantıya yaklaşık 100 kadar kişi katıldı. Olumlu ve oldukça heyecanlı geçen toplantıda ramazan ayında AK Parti teşkilatı olarak yapılacak faaliyetler anlatıldı. Teşkilat başkanlığında görev değişikliği yapılarak Olgun Tıknasak gençlik kolları teşkilat birim başkanı ve ilçe başkan yardımcılığı görevine atandı.

EFDAL GÜL, PARTİYE YENİ KATILAN GENÇLERE ‘HOŞ GELDİNİZ’ DEDİ

Her geçen gün büyüdüklerini ifade eden AK Parti Tire gençlik kollarının başkanı Efdal Gül gündemle ilgili görüşlerini şöyle dile getirdi: “Partimize yeni katılan arkadaşları hayırlı olsun. Doğru yerdesiniz. AK Parti çatısı altında sizlerle birlikte ve ortak hedefleri paylaşmaktan gurur duyuyorum.” dedi.

Gül sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti vatandaşlarımıza oy hesaplarıyla yaklaşan bir parti değildir. AK Parti olarak bu tür hesaplar bu tür yanılgılar içerisinde olmadık,olmayacağızda. Bizler dostlar kazanmaya,gönüllere aydınlık olmaya çalışıyoruz. Halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla Tire olarak dahada güçlü bir ekiple yolumuza devam ediyoruz.

Ramazan ayında köy ve mahalle ziyaretlerimizi arttıracağız. Ramazan münasebetiyle halkımızla daha fazla iç içe olacağız. Değerli arkadaşlarım sözlerime son verirken Tireli genç kardeşlerimi AK Parti gençlik kollarımıza beklediğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bizlerle birlikte Tire’nin geleceğinde söz sahibi olmak isteyen,fikirlerini,projelerini ortaya koymak isteyen genç kardeşlerimize her zaman kapımız açıktır.”

KIRKPINAR PARTİ İÇİN AZİMLE VE HEYECANLA ÇALIŞANLARA TEŞŞEKKÜR ETTİ

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar ise Tire Gençlik Kollarının çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türkiye’nin kendi iktidarları dönemi olan son 10 yılda nereden nerelere geldiğini örneklerle aktaran Kırkpınar, İzmir gençlik kolları teşkilatları olarak oldukça başarılı ve istikrarlı çalışmalara imza attıklarını ifade etti. Kırkpınar, açıklamalarının finalinde “Bu geceyi; azimle ve heyecanla partimiz saflarında çalışan tüm arkadaşlarımıza armağan ediyorum. Hepsine çok teşekkür ediyorum” sözleri ile noktayı koydu. Gecenin sonunda Refik Konur ve Kamil Yıldız; eski ve yeni tüm AK Gençlik üyelerini bilgilendirici konuşmalarda bulundular.

Editör: Haber Merkezi