Gazetecilik mesleğini icra edenleri onurlandırmak için 1961 yılından bu yana kutlanan ve sadece Türkiye’ye özgü olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Tire’de coşku içinde kutlandı. Tire’nin en çok okunan Gazetesi HaberTire, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü boyunca ziyaretçi akınına uğradı. Sabahın erken saatlerinde başlayan ziyaretler gün boyu sürerken gazetenin merkez bürosu gönderilen çiçeklerle doldu taştı. Siyasi parti temsilcilerinden sivil toplum kuruluşlarına, protokol üyelerinden sendikalara kadar çok sayıda misafir HaberTire Gazetesi’ne gelerek gazetecilerin gününü kutladı. 10 Ocak tarihinin aynı zamanda Tarım Bayramı olarak da kutlanması nedeniyle Tire Süt Kooperatifi ve İzmir Tarım Gurubu Başkanı Mahmut Eskiyörük Gazeteciler onuruna yemek verdi. Kaplan Çam Restoran’da düzenlenen yemeğe Küçük Menderes Havzası’ndaki tüm gazeteciler katıldı.

‘TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Dolu dolu geçen kutlama ve ziyaret programlarının ardından açıklama yapan HaberTire Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik; tüm okuyuculara teşekkür etti. Çelik, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“HaberTire Gazetesi olarak yıllara dayanan birlikteliğimizle başta Tire olmak üzere Küçük Menderes Havzası’nın birçok bölgesine hizmet vermekteyiz. Okuyucularımızdan ve takipçilerimizden aldığımız güç ile çalışmalarımızı daima bir adım öteye taşıma gayreti içerisindeyiz. Gazetecilik mesleğinin zorluklarını bilen, mesleğimize saygı duyan ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü unutmayarak bizleri onurlandıran herkese sonsuz teşekkür ediyoruz”

Editör: Haber Merkezi