Feci kaza 9 Eylül Cumartesi Günü Tire’de İstasyon Caddesi’nde yaşanmıştı. Bir motosiklet ile bir otomobilin karıştığı kazada motosiklet sürücüsü 17 yaşındaki Onur Yılmaz hayatını kaybetmiş arkasında yolcu olarak bulunan Hüseyin Kuşçu ise kazayı yaralı olarak atlatmıştı.

Define hayali faciayla bitti: 1 Ölü Define hayali faciayla bitti: 1 Ölü

O kazanın kamera görüntüleri bugün ortaya çıktı. Görüntülerle birlikte mahkemeye başvuran acılı baba Mehmet Yılmaz, oğlunun kazada bir kusuru olmadığı gerekçesiyle hukuk mücadelesi başlattı. Kazayla ilgili HaberTire Gazetesi’ne konuşan baba Mehmet Yılmaz, oğlunu kaybetmenin acısını üzerinden atamadığını söyledi. Yılmaz, açıklamalarını şu cümlelerle sürdürdü;

“Kazayla ilgili bilgisi olan olmayan herkes bir şeyler söylüyor. Oğlumun çok hızlı olduğunu, kazanın da bu yüzden yaşandığını söyleyenler var. Görüntüleri izlediğimizde kazanın asıl sebebi gün gibi ortaya çıkıyor. Karşı taraf ana cadde üzerinden ara sokağa dönmek isterken oğlumun geçiş yapmasını beklemiyor. Otomobil bir anda motosikletin şeridine giriyor ve kaza bu şekilde gerçekleşiyor. Biz kaza gününden bu yana yaşadığımız acının şokunu atlatamamışken bir de bu söylentilerle uğraşıyoruz. Oğlumun bu kazada herhangi bir kusuru yoktur. Bizim canımız yandı. Başka canlar yanmasın. Bu sebeple hukuk mücadelesi başlattık. Devlet büyüklerimizden adalet istiyoruz.”

yilmaz3

yilmaz1

yilmaz2

Editör: Ercan Çelik