Ercan ÇELİK

Geçtiğimiz gün Arena Kır Düğün Salonu’ndan gerçekleştirilen düğüne, Tire’den ve çevreden pek çok davetli katıldı. Düğüne Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay katıldı.

Farklı kategorilerde ve farklı yaş gruplarında, neredeyse çocukluğundan bu yana satranç konusunda defalarca Türkiye şampiyonu olan ve ülkemizi uluslararası müsabakalarda da temsil eden Betül Cemre Yıldız ve Tire’nin başarılı işadamlarından Ahmet Kadıoğlu yaklaşık 2 yıllık birlikteliklerini, rüya gibi bir düğünle taçlandırdılar.

Yıldız ve Kadıoğlu ailelerinin bu en mutlu günlerinde, sevenleri ve akrabaları yalnız bırakmadı. Düğün salonu doldu taştı. Davetlilier, Teira Müzik Topluluğu’nun, birbirinden güzel şarkılarıyla eğlendiler.

NİKAHI BAŞKAN KIYDI

Nikah merasimine geçildiğinde ise genç çiftin nikahını Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek kıydı. Nikah şahitleri ise Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay oldu. Başkan Tayfur Çiçek, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Editör: Haber Merkezi