İzmir’in Tire ilçesinde düzenlenen Cumhuriyetin 98. yıldönümü kutlamalarına İzmir Büyük Şehir Belediyesi de katıldı. Tire Kireli Mahallesi’nde hazırlanan programa İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, eşi Neptün Soyer, İBB Genel Sekreteri Buğra Gökçe,  Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, CHP Tire İlçe Başkanı Şenol Sardoğan, İYİ Parti İlçe Başkanı Yüksel Şenyurt, Daire başkanları, amirleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in gelişi öncesi Büyükşehir Belediyesi ekipleri köyde hummalı bir çalışma yaptı.  Başkan Soyer’i köy girişinde Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran karşıladı.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan programda yapılan konuşmaların ardından Köy meydanına yapımı tamamlanan Atatürk heykelinin açılışı yapıldı. Heykel açılışının ardından program, konser ve çeşitli aktivitelerle devam etti.

Program sonrası açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran;  “Tire’de bugün çifte cumhuriyet coşkusu yaşadık. Tire Belediyesi olarak cumhuriyetimizin 98. yılına özel birçok aktivite düzenledik. İzmir Büyükşehir Belediyemizin programı ile çifte coşku yaşadık. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e ilçemize verdiği desteklerden dolayı şahsım ve şehrim adına teşekkürü bir borç biliyorum. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun.” dedi.

Editör: Haber Merkezi