Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Tire İlçe Başkanı Mesut Şaşmaz da başkanlık görevini bir günlüğüne Tire Şehit Mehmet Oruç İmam Hatip Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Ömer Sami Kafalı’ya devretti.

Makamı devralan Çocuk başkanın ilk projesi ise büyük takdir topladı.  İftarda Tireli çocuklara pizza ikram etmek istiyorum diyen çocuk Başkanın isteğini kırmayan Tire TÜGVA lı yöneticiler pizzacının yolunu tuttu.

Burada bir miktar pizzza yaptıren TÜGVA lı yöneticiler çocuk Başkan Ömer Sami Kafalı’nın talimatları doğrultusunda  Turan ve Dumlupınar Mahallerinde bulunan çocuklara pizza ve Türk Bayrağı hediye ettiler. Çocuk Başkan Ömer Sami Kafalı ileride Başkan olursa dünya çocukları için oyun parkı yapacağını ve savaşta mağdur olan çocuklara yiyecek yardımında bulunacağını söyledi. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tire TÜGVA Başkanı Mesut Şaşmaz “  Bugün burukda olsa  TBMM’nin kuruluşunun 101. Yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını pandemi nedeni ile buruk bir şekilde yaşıyoruz. Bugün farklı bir etkinlik yapacaktık ancak bugün koltuğu genç bir kardeşimiz devrealdı ve bize  çocuklara pizza dağıtacağız dedi. Bizde ne dediyse harfiyen uyguladık. Allah’ın izniyle böyle çocuklarımız olduğu sürece gelecek kaygısı taşımıyoruz. Bu vesile ile tüm yavrularımızn 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi