Tireli sanatçı Cansel Elçin, Tire’nin Kurtuluş Günü olan 4 Eylül’de Tireli hemşehrileriyle buluşarak söyleşi yaptı ve hayranlarına imzalı fotoğraflarını dağıttı.

Ercan ÇELİK / HaberTire

Tire’ye ailesiyle birlikte düzenli olarak gelen Cansel Elçin yine bir aile ziyareti için geldiği Tire’de, Tireli sevenleriyle buluştu. Bugün saat 14:30’da Tire Belediyesi Hangar Çok Amaçlı Salonu’nda hayranlarıyla buluşan Elçin, hem sohbet etti hem de imzalı fotoğrafını dağıttı. 

Salonda büyük bir coşkuyla karşılanan Tireli sanatçının, alkışlar eşliğinde girdiği salon hayranlarıyla doluydu. Tire’nin 4 Eylül Kurtuluş Günü’nü kutlayan Cansel Elçin, “Küçüklüğümde şenliğe gidebilmek için hep 4 eylül gününü beklerdim.”  Dedi.  Tireli sanatçı, söyleşiye annesi Şennur Elçin ve Babası Nevzat Elçin ile birlikte katıldı.


Hayranlarından bazıları kendisini yeniden ekranlardan görmek istediklerini söyleyip, yeni bir projesinin olup olmadığını sorduğunda, yeni bir proje olabileceğini fakat henüz kesinleşmediği için herhangi bir açıklama yapamayacağını belirtti. 


Bazı hayranları ise Cansel Elçin’e sarılarak ağladılar. Yaklaşık 1 buçuk saat salondan ayrılamayan Elçin, Tire’ye sık sık geldiğini ve bu gibi buluşmalara bundan sonra da katılacağını belirtti. 




Editör: Haber Merkezi