Bosphorus Expo ve Afrika Ticaret Merkezleri Kurucusu Tireli İş İnsanı Anıl Utku Bengisu, her yıl geleneksel hale getirdiği iftar yemeği hayırlarına bir yenisini daha ekledi. Tire Belediyesi organizasyonuyla hareket eden Bengisu, doğup büyüdüğü mahallede komşuları ve arkadaşlarıyla birlikte 1500 kişiye iftar yemeği verdi. Yalınayak Meydanı’nda düzenlenen gönül sofrasına Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran da katıldı. Gönül sofrası organizasyonuyla ilgili konuşan Bengisu, şunları söyledi;

“Tire Belediye Başkanımızın başlatmış olduğu Gönül Sofrası organizasyonu vardı. Biz birkaç senedir Başkanımıza iştirak ediyoruz. Kendi doğduğumuz büyüdüğümüz mahallemizde komşularımızla arkadaşlarımızla hemhal oluyoruz. Ramazan birlik beraberlik ayı. Bu birlik beraberlik ayında çocukluğumuzun geçtiği mahallemizde komşularımızla birlikte güzel bir anı yaşıyoruz.

Belediye Başkanımıza bu fırsatı verdiği için teşekkür ediyoruz. Allah ömür verdikçe mahallemizde her sene bu etkinliği yapmaya devam edeceğiz. Burada çok güzel bir iklim var. Bugün aynı zamanda kaybettiklerimizi de anıyoruz. Onların ruhlarına dualar okutuyoruz. Allah bu manevi iklimden hep birlikte feyz almayı nasip etsin.”

BAŞKAN DURAN: “MUTLULUK YAŞIYORUZ”

Kadın Muhtar kadınları geziye götürdü Kadın Muhtar kadınları geziye götürdü

Tire Belediyesi’nin hayırsever iş insanlarıyla birlikte sürdürdüğü gelenekle ilgili konuşan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ise açıklamalarında şu ifadelere yer verdi.

“Göreve geldiğimiz günden itibaren her ramazan olduğu gibi bu Ramazan da hayırsever iş insanlarımızın desteğiyle bu güzel Ramazan sofralarında mahalle mahalle insanlarımızla birlikte orucumuzu açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde gönül sofralarımızda halkımızda hem hasbihal ediyoruz hem de birbirimize destek veriyoruz. Bu güzel sofralarımızın oluşmasında bizlerden maddi manevi desteğini esirgemeyen başta iş insanlarımız olmak üzere, soframıza teşrif eden birlikte iftar açmamıza vesile olan tüm Tireli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Allah nice sağlıklı sıhhatli ramazanlar nasip etsin.”

Editör: Haber Merkezi