Honda araç sahiplerini bir çatı altında toplayıp, tanışma ve kaynaşmayı hedefleyen grup Tire’de beklenen ilgiyi gördü. 2018 yılının Mayıs ayında Hakan Sakman, Mahmut Maltepe, Ümit Soylu, Onur Üzen ve Zihni Kitmur’un bir araya gelmesiyle kurulan Honda Tire grubu, sosyal faaliyetlerin yanı sıra Honda araç sahibi aileler arasındaki bağı da güçlendiriyor. Grup bu kapsamda hafta sonu geniş katılımlı bir programa imza attı. Tire’den yola çıkan yaklaşık 30 aile, Honda araçlarıyla birlikte Şirince’de kahvaltı programına katıldı. Grup içi birlik ve beraberliği artırmak için düzenlenen kahvaltı oldukça renkli anlara sahip oldu. Grup olarak yapılan kahvaltının ardından grup üyeleri topluca Şirince çarşısını gezdi.
Grup Yöneticilerinden Mahmut Maltepe, etkinliğin ardından yaptığı açıklamalarda şu cümlelere yer verdi;

“Grubumuz Mayıs 2018 de kurulmuş olup Tire’de Honda araç sahiplerini bir çatı altında toplamaktır. Honda üzerinde birbirlerine yardımcı olabilmek ve birlikte vakit geçirmek amcayla kurduğumuz grup Tire şartlarında beklenen desteği görmektedir.

Üye sayısı olarak çok büyük bir hedefimiz olmasa da burada kurulan dostluğumuzun büyük olacağından eminiz. Bizi bu grupta yönetici olarak yetkilendiren ilk kurucumuz Hakan Sakman ağabeyim, Honda Tire olarak birlikte yöneticilik yaptığımız Ümit Soylu, Onur Üzen, Zihni Kitmur ve tüm Honda Tire ailesine teşekkür ediyor, birlikteliğimizin daimi olmasını diliyorum. Bu tür etkinliklerimize yenilerini ekleyerek devam edeceğiz.

Editör: Haber Merkezi