Toplumda alkol, sigara, uyuşturucu madde ve internet gibi bağımlılıkları engellemek ve özellikle genç zihinleri bilgilendirmek için düzenlenen Yeşilay Haftası Tire’de de özel bir programla kutlandı.

80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’nun hazırladığı özel program, Tire Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleştirildi. Programa Tire Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Sefa Yıldırım, Emniyet Müdürü Özgür Dinç, Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse gibi isimlerle birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın sunuculuğunu Türkçe Öğretmeni Özgür Kırlı ile Müdür Yardımcısı Ganime Çıtak yaptı.  Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdürü Hüsnü Uysal yaptı. Uysal’ın konuşmasının ardından sahneye çıkan öğrenciler hazırladıkları Yeşilay Oratoryosunu davetlilere sundu. Daha sonra sahneye çıkan öğrenci korosu iki güzel şarkıyla davetlileri mest etti. Programın son kısmındaki skeç ve halk oyunları gösterisi ise davetlilerden tam not aldı.

Editör: Haber Merkezi