“Sağlıklı yaşam için beslenmeye dikkat” ilkesiyle yola çıkan ve yepyeni bir yüzle Tire’de sağlıklı yaşama merhaba demek isteyenlerin öncelikli tercihi olmaya aday Diyetisyen Elif Uygunoğlu Beslenme Danışmanlığı Merkezi, İstasyon Caddesi Şehitler Parkı karşısında hizmete girdi. Düzenlenen açılış törenine Tire Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler, Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. İşyerinin açılış kurdelesini Diyetisyen Elif Uygunoğlu protokol üyeleriyle birlikte kesti.

Şölen havasında geçen açılışta ilk açıklamayı Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı yaptı. Genç Diyetisyen Elif Uygunoğlu’ndan övgü dolu sözlerle bahseden Delikanlı, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Diyetisyen Elif Uygunoğlu Beslenme Danışmanlığı Merkezi’nin açılış törenine hepiniz hoş geldiniz. Türkiye’de obezitenin iyice arttığı süreçte böyle bir mesleği seçtiği için Elif Hanım’ı tebrik ediyorum. Kendisi güzel ve gelişen bir sektöre adım attı. Bir devlet dairesine girip çalışayım düşüncesinde olmayıp, mezun olur olmaz bu işyerini açıp kendi ayaklarının üzerinde durma çabasından ötürü kendisini kutluyorum. Elif Hanım’ın işlerinin açık ve bereketli olmasını diliyor, işyerimizin tüm Tire’ye hayırlı olmasını diliyorum”

Mehmet Delikanlı’nın ardından mikrofona davet edilen Tire Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler ise şöyle konuştu; “Dünyadaki istatistiklere baktığımızda ülkemizde obezitenin özellikle gençlikte hızlı bir şekilde arttığını görüyoruz. Bunun dengesiz beslenmeden kaynaklandığını hepimiz biliyoruz. Tiremizin yetiştirdiği Elif kızımız, bu bağlamda bu mesleği yapmaya hak kazandıktan sonra, yine Tire halkına sağlık dağıtmak için Tiremizde böyle bir işyeri açtı. Kendisiyle gurur duyuyor ve teşekkür ediyoruz. İşyerinin Tire’ye ve Tire Halkı’na hayırlı olmasını diliyorum”

‘AÇILIŞIN ARDINDAN İŞYERİNİ GEZDİLER’

Protokol üyeleri ve davetliler, kurdele kesiminden sonra topluca yeni beslenme danışmanlığı merkezini gezdi. Diyetisyen Elif Uygunoğlu ise, davetlilere kendi sektörüyle ilgili çeşitli bilgiler verdi. Programın son kısmında ise üzerinde Diyetisyen Elif Uygunoğlu’nun isminin bulunduğu pasta kesilerek davetlilere ikram edildi.

Editör: Haber Merkezi