Tire’nin ilk alışveriş merkezi olan Tire Park AVM, önceki gün hizmete girmesinin ikinci yılını önceki gün güzel bir kutlama organizasyonu ile gerçekleştirdi. Organizasyonda en çok eğlenen çocuklar oldu.

Kuruluşunun 2.Yıl dönümünü kutlayan ve açıldığı günden bu yana Tire’ye renk katan Tire Park AVM, Tirelilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Mehmet Delikanlı ve Esat Filiz tarafından ortak inşa edilen ve farklı sektörlerdeki markalara mağazaları kiralanarak işletilen Faik Tokluoğlu Bulvarı üzerindeki Tire Park AVM, iki yıl önce coşkulu ve büyük bir törenle açılmış ve Tirelilere hizmet vermeye başlamıştı.


ANİMASYON GÖSTERİLERİYLE ÇOCUKLAR EĞLENCELİ ANLAR YAŞADI
Tire Park AVM’de Cumartesi günü yapılan 2. yıl kutlamasında AVM’ye gelen çocuklara çeşitli interaktif animasyon gösterileri düzenlendi. Çocuklar gösterilerde doyasına eğlendi. Çocukların en çok ilgi gösterdiği gösteri; ‘Hacivat ve Karagöz’ oldu. 
Açıldığı günden itibaren Tire’ye renk getirdikleri ifadece eden Esat Filiz, “Tire’nin ilk AVM’siyiz. Bu yüzden mutluyuz ve gururluyuz. Tire’ye sosyal hayata canlılık ve hareketlilik getirdik. Tire Park buna en büyük örnektir. Tek amacımız Tiremize değer katmak istiyoruz.” şeklinde konuşarak yaşadığı mutluluğu anlattı.







Editör: Haber Merkezi