Yürüttüğü projelerle sadece Tire’de değil, turizm bölgeleri başta olmak üzere Türkiye’nin bir çok bölgesinde adından sıkça söz ettiren Mert Mermer, Gölet Mevkii’nde yeni bir Showrom Mağazası açtı. Mağazanın açılış törenine iş ve siyaset dünyasından yüzlerce davetli katıldı. Programın sunuculuğunu Organizatör Muzaffer Baybars yaparken, TRT Sanatçısı Selim Gönüldaş ve ekibi programda davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. Mağazanın açılış kurdelesini İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Tire İlçe Emniyet Müdürü Kadir Şen ve Tire Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Hızlan kesti. Açılış sonrası konuşma yapan Başkan Kaya; “Tire benim çok sevdiğim bir ilçe. Tire ile 40 yıldır bağım var. Burada Mert Ödemiş kardeşim gibi çok sevdiğim dostlarım var. Mert kardeşimizin yeni açmış olduğu mağaza önce kendisine sonra Tire’ye hayırlı olsun. Allah bol kazançlar versin” dedi.

“MERMERİN DOĞASINA İNDİK”

Yeni mağazayı Tireli müşterilerinin hizmetine sunan Genç İşadamı Mert Ödemiş açılışın ardından Showroom ile ilgili bilgiler verdi. HaberTire Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Ödemiş, şöyle konuştu;

“Yeni açmış olduğumuz Showroom’da mermerin doğasına indik diyebiliriz. Yeniliklerin öncüsü olarak porselen mutfak tezgahlarını Tireli hemşerilerimizle buluşturduk. Porselen tezgah öyle bir malzeme ki, et doğrama tahtası kullanmadan üzerinde her türlü işlem yapılabilen, üzerinde sıcak ve soğuktan kaynaklı leke problemi yaşanmayan bir ürün. Bu gibi mutfak tezgahlarını TV ünitelerini ve dekorasyon alanındaki tüm ürünleri Tirelilerle buluşturmak için bu mağazayı açtık. Sabah 10:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında mağazamız tüm müşterilerimize açıktır. Herkesi mağazamızı gezmeye davet ediyoruz. Bu vesileyle açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, tüm müşterilerimize tüm Tireli hemşerilerimize teşekkür ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi