Tire, tatlıcılık ve kafeteryacılık sektöründe yepyeni bir işletmeye daha kavuştu. Ünlü tatlı markası Karagöz Baklavaları Tire’de düzenlenen törenle kapılarını açtı. Tireli Genç Girişimci Bilal Pınaraltı tarafından kurulan işyerinin açılışına çok sayıda davetli katıldı. İşyerinin açılış kurdelesini Ticaret Odası Meclis Başkanı Agah Yalgın ile birlikte Tireli İş insanı Ceyhan Boyacıoğlu kesti. Açılış öncesi bir konuşma yapan Ticaret Odası Meclis Başkanı Agah Yalgın;

“Bu nezih mekanımızın açılışına hoş geldiniz. Bu nezih mekanı Tiremize kazandırdıkları için kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Tiremizin bu tür mekanlara ihtiyacı vardı. İçinde bulunduğumuz sıkıntılı pandemi dönemlerinde böylesine önemli bir yatırıma cesaret ettikleri için kendilerini tebrik ediyorum. Allah hayırlı uğurlu işler bol ve bereketli kazançlar versin” dedi. Açılışın ardından işyerini gezen davetliler çıkışta alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

Açılış töreninde davetlilerle tek tek ilgilenen Genç Girişimci Bilal Pınaraltı, Tirelilere mesaj verdi. Tüm Tirelileri işyerine davet eden Pınaraltı, herkesi Karagöz ürünlerinin tadına bakmaya davet etti.

KAFETERYA OLARAK DA HİZMET VERECEK

Tire’nin parlayan yıldızı Pehlivan Rezidans’ta hizmete giren Karagöz Baklavaları, tatlı satışıyla kalmayıp kafeterya olarak da hizmet verecek. Her türlü tatlı, dondurma, soğuk ve sıcak içeceklerin bulunduğu Karagöz Baklavaları bundan böyle Tirelilerin buluşma noktası olacak.

Editör: Haber Merkezi