Ercan ÇELİK

Geçtiğimiz gün sosyal medyada paylaşılan videoda, sıkışan trafiği açabilmek için eline aldığı kürekle yoldaki toprağı  temizlemeye çalışan Trafik Polis Memuru İbrahim Salum, Tire İlçe Emniyet Müdürü Kadir Şen tarafından ödüllendirildi. 

Tire'de göreve geldiği günden bu yana pek çok başarılı operasyona imza atan Emniyet Müdürü Kadir Şen, bu operasyonlarda emeği olan personelini ödüllendirmeyi de unutmuyor. Polisin özellikle son zamanlarda Tire'de uyuşturucu konusunda yaptığı sayısız başarılı operasyon vatandaş tarafından takdir toplarken, bu operasyonlarda son 6 ayda 177 kişi gözaltına alınmıştı. 

Başarılı çalışmalarda payı olan polis memurlarını da unutmayan Kadir Şen, son olarak geçtiğimiz gün yerel ve ulusal basında büyük ilgi toplayan trafik polis memuru İbrahim Salum'un da aralarında olduğu çok sayıda personeline hediyeler vererek, onları ödüllendirdi. 

İlçe Emniyet Müdürünün  personelinin motivasyonunu arttırmak için yaptığı bu uygulamanın önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi