Ercan ÇELİK
 

Türkiye’nin pek çok yerinde olduğu gibi Tire’nin yüksek kesimlerinde de kar yağışı etkili oldu. Geçtiğimiz haftadan bu yana Tire’nin bazı dağ köylerine ulaşımda aksamalar yaşanırken, ekipler yolların açılması ve tuzlanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan bugün akşam saatlerinde Tire Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada dağ köylerinden taşımalı sistemle eğitim gören öğrencilere, olumsuz hava koşulları sebebiyle okulların 6 Şubat Pazartesi günü 1 günlüğüne tatil edildiği duyruldu.

İŞTE O KÖYLER

Tire Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; Olumsuz hava koşulları sebebiyle  06.02.2023 pazartesi günü ilçemiz Dibekciler, Yamandere, Dallık, Çeriközü, Küçükburun, Küçükkemerdere, Büyükkemerdere, Büyükkömürcü, Kücükkömürcü, Dündarlı, Somak, Toparlar, Dağdere, Musalar, Akmescit, Kürdüllü, Ekinlik,  Çukurköy,  Çayırlı Yörükler, Cambazlı, Çukurköy Sarpca, Armutlu, Topalak, Ortaköy, Yemişler ve Başköy mahallelerimizden Hıfzıssıhha kurulu kararı ile ilköğretim ve ortaöğretim (liseler dahil) taşıması yapılmayacaktır.

Editör: Haber Merkezi