Kaymakam Tanrıseven: “Kendinize güvenin”
Tire Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleşen etkinliğin ikinci gününe katılan Kaymakam Tanrıseven, şöyle konuştu:
“Sevgili öğrenciler öncelikle kendinize güvenin ve umudunuzu asla kaybetmeyin. Sevmediğiniz bir işi meslek edinmeyin, çevrenizde sizleri seçmiş olduğunuz meslek dalından dolayı eleştiren insanlar olacaktır ancak sadece sevdiğiniz, ilgi gösterdiğiniz ve başarılı olabileceğinize inandığınız meslek dallarına yöneliniz.” 

“Umudunuzu Asla Yitirmeyin”
Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, insanların hayatında çeşitli inişler çıkışlar olduğunu belirterek, “Hangi şartta olursa olsun, umudunuzu asla yitirmeyin. Her zaman daha iyi bir gelecek için çalışın” dedi.
Konuşmasının ardından, öğrenciler Kaymakam Tanrıseven’e Mesleki Kariyeri ile ilgili sorular yöneltti. Kaymakam Tanrıseven sorulara titizlikle cevap verdi.

Öğrencilere Meslekleri Tanıttılar
Öğrencilere meslek dallarını tanıtmak üzere, Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Karpuz, İlçe Emniyet Müdür Vekili Sıtkı Döner, Avukat Hande Badur, Psikolog Selin Türkmen, Mali Müşavir Görkem Orucak, Radyo, Televizyon ve Sinema Uluç Ersen, Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Ercan Çelik ve  Gastronomi ve Mutfak Sanatlarını Tuğçe Akış mesleki kariyerleri hakkında öğrencilere kısa bilgiler verdi.

Teşekkür Plaketi
Tire Özel Boğaziçi Temel Lisesi Müdürü Yunus Özfırat, Kariyer Günü etkinliğine katılan Kaymakam Tanrıseven ve diğer konuşmacılara teşekkür plaketi takdim etti.
 

Editör: Haber Merkezi