Uzun süredir eTwinning platformunun içinde olan Tire Öğretmen Melahat Aksoy Sosyal Bilimler Lisesi yürüttüğü başarılı çalışmalar sebebiyle Brüksel’de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service) tarafından 2020-2021 yılı eTwinning Okul Etiketi Ödülüne layık görüldü.

Önceki yıllarda da yürüttüğü projelerle çeşitli kalite etiketlerine sahip olan Tire SBL, mesleki anlamda yenilikleri takip ederek gelişimini sürdürüyor. eTwinning programında Avrupa’da 43 ülkeden 2 BİN 935 okulun arasında girme başarısını gösteren Tire Sosyal Bilimler Lisesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Okulun İngilizce Öğretmenleri tarafından şu anda yürütülmekte olan 7 aktif proje daha bulunuyor.

eTWİNNİNG

eTwinning’in temel unsurları olarak tanınan eTwinning Okulları; eTwinning’in okul politikalarına, uygulamalarına ve mesleki gelişim fırsatlarına entegre edilme yollarına odaklanılarak eTwinning’e olan bağlılıkları ve katılımları için ödüllendirilirler. eTwinning Okulları, kendi topluluklarında öncü ve itici güçler olarak, genellikle okulun gelişimi için daha fazla fırsat arayan Avrupa düzeyinde tanınan liderlerdir.

Editör: Haber Merkezi