Tire’nin en yeni okullarından biri olan ve her geçen yıl başarı seviyesini yükselten Rasih Kirazoğlu İlk Okulu, yeni eğitim-öğretim yılına hayırsever vatandaşların yaptığı yardım ve desteklerle daha rahat bir şekilde merhaba dedi.


Kamuran KIZILBOĞA / Büyük Tire Gazetesi


Hayırseverlerin yardımı ve destekleri ile okul bahçesine depo binası ve kantin yaptırıldı. İki yapının toplam maliyeti yaklaşık 35 bin TL civarında oldu. Depo ve kantinin tüm maliyeti hayırseverler tarafından karşılandı.




Okul bahçesine depo ve kantin yapmak için büyük uğraşlar veren Okul Müdürü M. Hanifi Soylu ve Müdür Yardımcısı Betül Erdem, verdikleri gayretlerin karşılığını aldıklarını belirterek bu konuda kendilerine destek vere ve yardımda bulunan iş adamları ve şirketler; Kirazoğlu A.Ş. Solmaz Yapı, Konak İnşaat, Appan İnşaat, ART İnşaat ve Güneş Giyim/ Selman İçelli’ye çok teşekkür ettiler.


Yeni eğitim döneminde 600 öğrenci ve 33 öğretmen ile hizmet vereceklerini belirten Okul Müdürü Soylu, geçen eğitim yılında SBS’de ilk 3 içerisine girerek başarı çıtalarını her geçen yıl arttırdıklarını belirtti. 
Editör: Haber Merkezi