Tire CHP’de bir ilk: büyükşehir meclisine 4 üye Tire CHP’de bir ilk: büyükşehir meclisine 4 üye

Başkan Duran’ı Küçükkemerdere Muhtarı Neşeli Baydemir başta olmak üzere mahalle halkı meşaleler ve havai fişeklerle karşıladı.

Toplantıda ilk konuşan Küçükkemerdere Muhtarı Neşeli Baydemir Başkan Duran’a Küçükkemerdere’ye sağladığı hizmetleri tek tek sayarak teşekkür etti.

BİZ 5 YILDA BİR SİZİ HATIRLAYAN SİYASİLERDEN DEĞİLİZ

Daha sonra konuşan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, “Bu güzel akşamda bu güzel meydanda sizlerle buluşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kırsal mahalle ziyaretlerimize Küçükkemerdere'den başlamak istedik. Ben de bir Küçükkemerdere köyü sakini sayılırım çünkü her bayram bayramınızı kutlamaya geldim, sizi ziyaret ettim ve daima dertlerinize çözüm aradım. Bizler, yerel seçimlerde sadece 5 yılda bir sizi hatırlayan siyasilerden değiliz. Her zaman yanınızda olduk, dertlerinizi dinledik ve çözüm için çalıştık. Küçükkemerdere köyümüzün birçok sorununu çözmek adına gece gündüz çalıştık.

2019'da mesleki tecrübemizi belediye işlerinde kullanmak için destek istedik ve sizlerden aldık. Şimdi, mesleki tecrübemize belediyecilik ve idarecilik tecrübesini de ekleyerek bir 5 yıl daha yetki istiyoruz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Tire'nin merkez mahallesinde oturan vatandaşlarımız kadar, Küçükkemerdere'de oturan vatandaşlarımızın da kıymetli olduğunu sizlere hissettirdik ve hissettirmeye devam edeceğiz. Daha güzel ve daha iyi hizmetler sunmak için sizden destek istiyoruz. Küçükkemerdere'den alacağımız destek, 31 Mart 2024'teki seçimde birlikte kazanmamıza vesile olacak.

EVLADINIZ VE KARDEŞİNİZ OLARAK SİZDEN 5 YIL DAHA YETKİ İSTİYORUM

Tire'de yaptığımız hizmetler sadece köylerle sınırlı değil. Şehir merkezimize yakışır bir Cumhuriyet Meydanı'nı kazandırdık, Atatürk Parkı'ndaki yenileme çalışmalarına devam ediyoruz. Yeni bir balık hali inşa ettik, Can Egeli binası ve eski lonca binasını yeniledik. Son 5 yılda Tire Belediyesi'nin makine parkını tamamen yeniledik. Birçok araç ve makine alımı gerçekleştirdik ve bu makineleri tüm mahallelerde kullanıyoruz. Sizlerden aldığımız destekle daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Ben Atakan Duran, sizin evladınız, kardeşiniz ve mevcut belediye başkanınız olarak daha güzel hizmetler sunmak için 5 yıl daha sizden yetki istiyorum.

SEÇİM VAR DİYE ZİYARETİNİZE GELENLERE GEREĞİNİ SÖYLERSİNİZ

Ben biliyorum ki Küçükkemerdere insanı ah de vefalıdır. Yapılan iyiliği de yapılan kötülüğü de unutmaz ve bilir ki Belediye Başkanı Atakan kardeşi her daim Küçükkemerdere’de, her daim onun yanında, şu masalarda çay içmiştir sohbet etmiştir. Sizleri hiç görmemiş, yerel seçim var diye sizleri ziyaret etmek durumunda kalmış, bilmediğiniz insanlar buralara gelirse, siz de bunlara gereğini söylersiniz.

GEÇTİĞİMİZ 5 YILDA EMANETİNİZE SAHİP ÇIKTIK

Tire belediyesi tüm Tireli hemşerilerimizin belediyesidir tire belediyesi sizin belediye başkanına verdiğiniz emanetinizdir.  Bizler geçtiğimiz 5 yılda sizin emanetinize sahip çıktık. Biz geçtiğimiz 5 yılda belediyeciliğin çalmadan çaldırmadan yemeden yedirmeden yapıldığını bütün Türkiye’ye gösterdik göstermeye devam edeceğiz. Bizim dönemimizde hiçbir yandaşımız olmadı ki köşeyi dönsün. Bizim dönemimizde hiç kimsenin adı zenginlikle bizim yüzümüzden anılmamıştır. Biz yaptığımız her işte satın aldığımız her malda sizin paranızı harcadığımızı bilerek büyük bir önem göstererek olabildiğince en ekonomik şartlarda iş yapmaya ve mal satın almaya önem verdik özen gösterdik. Biz biliyoruz ki Tire Belediyesinin bütçesi beytülmaldir. Beytülmalden bir hırka kaçıran cennete giremez. Bu bizim her daim kulağımızdadır. Biz buna göre yaşadık buna göre yaşıyoruz tüm hayatımızda olduğu gibi belediyecilik hayatında da buna büyük önem veriyoruz. Çevre ilçelerde tanıdıklarınız vardır, onlarla görüşürken sorun onların belediyeleri bu 5 yılda ne hizmetler getirmişler. Sizin olan Tire Belediyesinin size 5 yılda getirdiği hizmetlerle kıyaslayın. Kıyaslayın ki farkı görün ve belediyenizin ne kadar çalışkan ve verimli olduğunu siz de tespit buyurun. Biz çabuk öğreniriz. Bize vermiş olduğunuz ilk beş yılda çıraklık ve kalfalık dönemimizi tamamladık. İkinci dönemimizde ustalık dönemi olarak, bilgimiz birikimimizi belediyecilik tecrübemizle sizlere daha iyi hizmet getirmek için, destek istemek için karşınızdayız.

5 YILDA MAL VARLIĞIMIN ARTMADIĞINI BÜYÜK BİR GURURLA SÖYLÜYORUM

Küçükkemeredere köyünde Atakan kardeşinize çok oy vermeniz yetmez. Ben Küçükkemeredere tamamından tam destek bekliyorum. Küçükkemeredere’nin sandıkta partiler üstü bir tutum içerisinde, bunun bir yerel seçim olduğunu, Atakan Duran’ın kendi kardeşleri olduğunu, bu köye hizmet eden bir belediye başkanı olduğunu bilerek gerekli desteği 31 martta sandıkta vereceğine inancım ve güvenim tamdır. Tire Belediyesi sizin emanetiniz, siz emanetinizi kime vereceğinizi çok iyi bilirsiniz. Tire Belediyesi emanetini de sizler en layık olana, en tecrübeli olana, en dürüst olana ve işini en iyi yapana vereceğinize güvenimiz tamdır. 5 yılda çalışkan bir belediyeciliği ortaya koymanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dürüstlük ve çalışkan olmak bizim karakterimizdir. Biz karakterimizden ödün vermeyiz. Biz dünya malına meyletmeyiz. Sizlere belediye başkanınız olarak geçen 5 yılda mal varlığımın artmadığını büyük bir gururla söylüyorum. Küçükkemerdere’nin kendi insanı, arkadaşı ve kardeşi ben Atakan Duran’a 31 Mart günü gerekli desteği vereceğine, pusulalarda 1. Sıraya oy vereceğine inanıyor güveniyorum” dedi.

Sec6

Sec5

Sec4

Sec3

Sec2

Editör: Ercan Çelik