Tire’de yaşanan trafik kazasında motosikletin arkasında bulunan yolcu, dengesini yitirerek motosikletten düştü.

 

Ercan ÇELİK / HaberTire

 

Bugün saat 14:50’de Atatürk Caddesi ile Gümüşpala Caddesi’nin kesiştiği kavşakta meydana gelen kazada,  A.D.Y. isimli sürücünün yönetimindeki 35 YKB 59 plakalı motosikletin arkasında yolcu olarak bulunan Aykut Kaşkaya  (23) isimli genç, birden dengesini yitirdi. Motosikletin arkasından bir anda yere düşen Aykut Kaşkaya, yola savruldu ve başının arka kısmını sert bir şekilde yere vurdu.

 

Çevredeki esnaflar ve vatandaşlar yardım etmek için koştular fakat yaralının bilincinin kapalı olduğunu görünce hemen 112’yi arayarak yardım istediler. Olay yerine kısa süre içinde intikal eden 112 Acil Sağlık ekibi, yaralıya ilk müdahalesini yaptıktan sonra, Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdılar.

 

Tire Devlet Hastanesi’nde bilinci yerine gelen genç, neyse ki bu ciddi kazayı yaralı olarak atlattı. Yaralının kontrol amacıyla hastanede müşahade altında tutulduğu edinilen bilgiler arasında.

 

kaza-tire3