Tire'de hava sıcaklığının bu gece eksili derecelere düşmesi ile birlikte görünmez kazalar meydana geldi.
Fatih ŞAŞMAZ / Tire İHA
HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA
Bugün akşam saatlerinde Yeni Emniyet Müdürlüğü binasının bodrum katında dolan suları motor vasıtası ile yola akıtan yüklenici firma kazalara davetiye çıkardı. Yeni Emniyet Müdürlüğü binasından yola doğru akan sular akşam saatlerinde hava sıcaklığının -3 dereceye düşmesiyle kavşak ve Selahattin Çakır Bulvarı istikameti bir anda buz pistine döndü.

REFÜJE ÇIKIP AĞACA VURDU
Buzlanmanın ardından bulvar üzerinde otomobilini buza kaptıran bir araç sürücüsü metrelerce buzda kaydıktan sonra orta refüje çıkıp ağaca vurdu. Araçta bulunan şahıslar yaralanırken yaralılar Tire Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.Aynı anda arkadan seyir eden başka bir araç sürücüsü ise park halinde bulunan bir otomobile çarparak durabildi.Birçok motorsiklet sürücüsü'de buzlanmadan nasibini aldı.Buzlanmayı farkedemeyen sürücüler motorsikletlerinden düştü.

EMNİYET VE BELEDİYE TEYAKKUZA GEÇTİ
Yaşanan trafik kazasının ardından Tire İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ve Tire Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olay yerinde güvenlik önlemi aldı.Bulvardan geçen araç sürücüleri kavşakta yavaşlatılarak olası kazaların önüne geçildi.Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler bulvarda tuzlama çalışması yaptı. Olay yerinde açıklamalarda bulunan Tire Belediyesi Zabıta Müdürü Tarık Bolpaça "Yeni Emniyet Binası inşaatının yüklenici firması suyu çekerek yola boşaltmış.Hava sıcaklığının düşmesi ile birlikte yolda buzlanma meydana gelmiş.Olayı duyar duymaz Emniyet Müdürlüğü ile birlikte güvenliğimizi aldık Fen İşleri ekiplerimiz tuzlama çalışmasını yaptı.Üzücü bir kaza meydana gelmiş. Allahtan bir can kaybı yaşanmadı.Gerekli tutanaklarımızı tuttuk.Yüklenici firmaya gerekli cezai müeyyideyi uygulayacağız"

HABER VİDEOSU:

Editör: Haber Merkezi