Yarıyıl tatilini fırsata çeviren Tire Belediyesi, şehrin kritik noktalarında birçok kazaya sebep olan ana arterleri akıllı kavşak ile donatıyor.15 günlük sürede vites yükselten Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 5 gün gibi kısa bir sürede Turgut Özal Bulvarındaki çalışmayı tamamlayarak Kesikbaş mevkiine geçtiler. Kesikbaş mevkiinde de gerekli çalışmaları tamamlayan ekipler 2 gün gibi bir sürede de buradaki kavşak çalışmasının inşaat kısmını bitirdiler.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN DURAN’A TEŞEKKÜR

Kavşak çalışmalarının çok kısa sürede bittiğini ve çok faydalı bir proje olduğunun altını çizen vatandaşlar, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’a teşekkür ettiler. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, “ Bir fikri ortaya koyduk ve yarıyıl tatilinde ihtiyaç olan kavşaklarımızı bitirelim istedik. Şuan şehrimizin batı girişindeki kavşağı da bitirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kavşağı bitirmemiz noktasında kavşakları Karayollarından uhdesine alan,  kavşak projelerini çizen ve bize bu imalatı yapma fırsatı veren sayın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer şahsında İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. İlçemiz için hayırlı uğurlu olsun.”

İNÖNÜ BULVARIDA KISA SÜREDE BİTCEKTİR

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İnönü Bulvarındaki başlattığı çalışma ile ilgilide konuşan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, “ Büyükşehir Belediyemiz oradaki imalatı kendi imkânları ile yapıyor. Bizim ricamızı kırmadılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ancak buradaki personel sadece kavşak inşaatında çalışmıyor. Havalar malum soğudu ve aynı personel bu soğuk günlerde karla ve buzla mücadelede de çalıştığı için ufak tefek aksamalar oldu. Ben inanıyorum ki  buradaki çalışmada  en kısa sürede biterek vatandaşların hizmetine sunulacaktır.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi