İZSU Tire Teknik Müdürü Önder Arslan'ın istifa ettiği öğrenildi. İZSU Daire Başkanı'nın Tire'deki olağanüstü toplantısı sonrası gerçekleşen istifanın detaylarıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. 

Tire’de  geçtiğimiz yıl mahkeme kararına rağmen görevden alınan Tire İZSU Müdürü Muammer Özarslan’ın ardından  3 müdür eskiten Tire Şube Müdürlüğü’nde bugün dördüncü müdür  Önder Arslan istifa etti. 

İŞLER ARAP SAÇINA DÖNDÜ
Tire’de İZSU tarafından başlatılan altyapı hamlesinde işin içinden çıkamayan İZSU’da işler arap saçına döndü. İddiaya göre Müteahhit firmaya ihale edilen işlerde çıkan arızaları ilgili firma yapmayınca İZSU ile firmanın arası gerildi. Tire’de oluşan su kaçakları, su kuyularında su bırakmayınca İZSU Daire Başkanı Ferit Çağlar'ın acil kodu ile bugün Tire’ye gelerek olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdiği öğrenildi. Toplantı sonrası Tire Şube Müdürü Önder Arslan’ın istifa ettiği iddia edilirken istifa ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Tire’de sürekli olarak Müdür değişmesi akıllarda soru işareti bırakırken,  göreve geçtiğimiz aylarda atanan  Müdür Önder Arslan’ın istifasının mı istendiği şimdilik bilinmiyor.

VATANDAŞ  İSYANDA!
Tire İZSU’da bunlar yaşanırken vatandaşlar yaz sıcaklarında yaşadıkları su kesintileri ile isyan noktasına geldi. İZSU’nun süreci yönetemediğini ve eline yüzüne bulaştırdığını söyleyen vatandaşlar, “Eskiden hiç sularımız kesilmezdi, İZSU alt yapımızı yenilerken her şeyi mahvetti. Artık sularımız kesiliyor. Ama Tire’nin her yerinde oluşan patlaklar nedeni ile sular boşa akıyor.” diye sitem ettiler

Editör: Haber Merkezi