Ercan ÇELİK


Tire’de uzun zamandır devam eden altyapı çalışmalarında yavaş yavaş sona geliniyor. Kazılan sokaklarda, İZSU ve diğer kurumların altyapı çalışmalarını tamamlayamaması sebebiyle uzun süredir bozuk vaziyette bekleyen bazı ana caddelerde nihayet çalışmalar bitti ve asfaltlama çalışmaları başladı.

Gökçen Efe Caddesi ve İtfaiye Meydanı’nda ilk etap asfalt çalışması bitirildi. Türkocağı Caddesi’nde ise asfalt çalışması başladı. Atatürk Caddesi’nde asfaltlamaya hazırlık yapılıyor.

BAŞKAN DURAN, TEŞEKKÜR ETTİ

Çalışmalarla ilgili HaberTire’ye konuşan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, “Altyapı çalışmalarının tamamlandığı ilçemiz Gökçen Efe Meydanında Belediyemiz koordinesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından birinci etap asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin birlikte çalışmalarının en güzel örneklerini sergileyerek hizmetlerimize devam edeceğiz. İlçemize kazandırılan hizmetler için İzmir Büyükşehir Belediyesi ailesinin değerli büyüğü Sayın Başkanımız Tunç Soyer'e şahsım ve tüm Tireliler adına teşekkür ederim.”

Editör: Haber Merkezi