Göreve gelmesinin ardından makama yapılan nezakete ziyaretlerini kabul etmeye devam eden Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, aynı zamanda gerçekleştireceği projelerle ilgili temaslarına da devam ediyor. Bugüne özel İzmir programı yapan Başkan Okuroğlu, İzmir’e adeta çıkarma yaptı.

CEMİL TUGAY’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ı makamında ziyaret eden Başkan Okuroğlu, Tugay’a, projelerini anlattı. Cemil Tugay ile uzun uzun sohbet eden Okuroğlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “Tire Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçireceğimiz projelerle ilgili sohbet ettik, kendisiyle uzun uzun konuştuk. Büyükşehir Belediyemizle kurduğumuz güçlü iletişimle, koordinasyon içinde çalışıp, ilçemize ve İzmirimize en iyi şekilde hizmet edeceğiz.” Dedi.

VALİ ELBAN’I ZİYARET ETTİ

İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban’ı da makamında ziyaret eden Başkan Okuroğlu, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “İlçemizde gerçekleştirmeyi planladığımız projelerimizi aktardım. Tire'ye getireceğimiz yatırım ve hizmetler konusunda destekleri için ilçem adına şimdiden kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

BİRİM AMİRLERİYLE GÖRÜŞTÜ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Çağatay Güç ve Zeki Yıldırım, İZBETON Genel Müdürü Hüseyin Sezer, ESHOT Genel Müdürü Turgay Bozoğlu, İZELMAN Genel Müdürü Umut Tekin ve Genel Müdür Yardımcısı Merve Doğan’ı makamlarında ziyaret eden Başkan Okuroğlu, gün boyu İzmir’deydi.

Izmir8

Hayati Okuroğlu, 100 Proje açıkladı Hayati Okuroğlu, 100 Proje açıkladı

Izmir9

Izmir7

Izmir6

Izmir4

Izmir5

Izmir3

Izmir2

Editör: Ercan Çelik