Ziyaretinde, balıkçıların ve esnafın daha önce uygun koşullarda ticaret yapamadığına dikkat çeken Başkan Duran, şehre yakışır bir balık pazarı projesinin hayata geçirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

2019 yerel seçimlerinde vaat ettiği projeyi gerçeğe dönüştürmekten dolayı mutluluk duyduğunu belirten Başkan Duran, "Balıkçı vatandaşlarımız ve esnafımız, artık modern ve donanımlı bir iş ortamında ticaretlerini yapabilecekler. Şehrimize yakışır bir şekilde, her biriminde soğuk hava deposu, tuvaletler, elektrikli panjurlar ve baca sistemleri bulunan, estetik açıdan da hoş bir görünüme sahip balık pazarını kazandırmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

BALIKÇI ESNAFI, “YANINIZDA OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ”

Balıkçı esnafları ise şöyle konuştu, “Uzun bir süredir yaşadığımız zorlukları ve eksiklikleri artık geride bıraktık. Başkan Duran sayesinde, biz balıkçılar için çok önemli olan bu modern balık pazarı hayata geçirildi. Size ve ekibinize en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Söz verdiğiniz gibi, sözünüzü tuttunuz ve bize daha iyi bir iş ortamı sağladınız. Artık soğuk hava depoları, temiz tuvaletler, elektrikli panjurlar ve baca sistemleri gibi modern olanaklara sahip bir pazarda ticaret yapabileceğiz. Bu, işimizi daha verimli bir şekilde yapmamızı sağlayacak ve müşterilerimize daha iyi hizmet sunmamıza olanak tanıyacak. Sizlerin liderliğinde, Tire'nin daha da gelişeceğine inanıyor ve bu süreçte yanınızda olmaktan gurur duyuyoruz.”

Taekwondocular tek çatı altında toplandı Taekwondocular tek çatı altında toplandı

Başkan Duran'ın bu adımıyla birlikte Tire'nin balıkçılık sektöründe de önemli bir gelişme kaydettiği ve halkın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak gerçekleştirilen bu projenin, şehrin ekonomisine ve yaşam kalitesine olumlu katkılar sağlayacağı vurgulandı.

Editör: Ergün Çelik