Tire Belediye Meclisi’nde koltuk dağılımı belli oldu Tire Belediye Meclisi’nde koltuk dağılımı belli oldu

ESKİOBA, HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Perşembe akşamı seçim programının ilk durağı Eskioba Mahallesiydi. Burada mahalle muhtarı Ergün Bayır, “Değerli başkanım Atakan Duran ile ilk seçildiği günden beri uyum içerisinde çalıştık. Köyümüzde Tire Belediyesinin görevi olan bütün işleri bitirmek üzereyiz. Köyümüzde yol olarak, kilit parke olarak döşenmemiş sokağımız yok. Oyun grubu yoktu çocuklarımızın oyun grupları yaptık. Meydanımız yoktu, köyümüze 2 meydan yaptık. Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra konuşan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, “Eskioba köyümüze birçok hizmet yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizin burada hayatı kaliteli yaşamanız ve burada bu üretkenliğe devam etmeniz bizler için büyük önem arz ediyor. 2019 yılında verdiğiniz destekten sonra, 5 yılın sonunda sizden tekrar destek istemek için karşınızdayım. 2019 yılında sizlere mesleki tecrübelerimizi kullanarak hizmet edeceğimizi söyleyerek destek istemiştim. Sizlerin verdiği güçle belediye başkanı seçilerek ve 5 yıl sizlere hizmet etme onuruna eriştim. Şimdi, mesleki tecrübemize belediyecilik ve idarecilik tecrübesini de ekleyerek bir 5 yıl daha yetki istiyoruz.” dedi.

ALACALI’DAN TAM DESTEK

Programın ikinci durağı Alacalı Mahallesinde Başkan Duran’ı karşılayan muhtar Erol Caner, hizmetlerinden dolayı Atakan Duran’a teşekkür ederek, “Başkanımıza her zaman desteğiz” dedi.

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran buradaki konuşmasında, ‘Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ vurgusu yaparak Tire Belediyesinin borç durumunun 10 milyon dolardan 1 milyon dolara düşürdüklerini kaydetti.

Duran şöyle devam etti, “Geçtiğimiz 5 yılda çok güzel işler yaptık. Başta köylerimiz olmak üzere şehrimizin tüm mahallelerine hizmet götürmek için gece gündüz çalıştık. Alacalı, güzel işler yaptığımız dertlere derman olduğumuz mahallelerden biridir. Sizlerin bu güzel mahallede daha iyi şartlarda yaşaması için hizmet ettik ve daha iyilerini yapmak için sizlerden destek istiyoruz. 2019 yılında 10 milyon dolar borçla devraldığımız Tire Belediyesi’nin şu anda borcu 1 milyon dolar seviyesine düştü. Görev yaptığımız 5 yılda makine parkurumuzu yeniledik ve bu makinelerle sizlere hizmet ettik. Alacalı mahallemizdeki eksikleri muhtarımız bize iletti biz de gerçekleştirdik.

YENİOBA’DAN BAŞKAN DURAN’A TEŞEKKÜR

Başkan Duran son olarak Yenioba Mahallesinde muhtar Ahmet Sunel ve mahalle halkı ile bir araya geldi. Muhtar Sunel buradaki konuşmasında, “başarılar dilerim. Geçtiğimiz dönemde istediğimiz her şeyi yaptı. Başkanımız Tire Belediyesinin görev alanındaki tüm hizmetleri burada gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi buraya hiçbir şey yapmadı” dedi.

HAKKI YENEN KİM VARSA HESABINI SORMAK İÇİN ADAYIZ

Yenioba’daki kahvede vatandaşlara hitap eden Başkan Duran ise şunları söyledi, “Bu bir yerel seçim, adı üstünde. Yerel seçimde adaylar yarışır ama ilçemizde bu yerel seçimde farklı koşullar farklı durumlar oluştu. İttifaklar içinde çok adaletsiz tercihler ortaya konuldu. Bu adaletsiz tercihler ortaya konulurken bizim adımız da telaffuz edilerek bazı siyasi tezgahlar oluşturuldu. 31 Mart’ta, adaletsizliğe uğrayan haksızlığa uğrayan hakkı yenen kim varsa, hesabını sormak için adayız, destek istiyoruz. Biz biliyoruz ki Türk milleti dünyaya adaleti tesis için gelmiştir. Türk milletinin kahraman evlatları adaleti 31 martta önlerine koyacakları sandıkta atacakları oylarla ortaya koyacaklardır. Sizlerden pusulada 1. Partiye, Tire partisine oy vererek destek vermenizi istiyoruz. Bu artık parti konusunu geçmiştir. Bizim partimiz bu saatten sonra Tire Partisidir. Tire partimiz hepinizin partisidir. Vatanını milletini karşılıksız seven ülkesine gönülden bağlı olan, ilçemizi daha güzel yarınlara taşımak isteyen tüm vatandaşlarımıza Tire partisine destek vermeye davet ediyoruz.” diye konuştu.

Duran5

Duran4

Duran2-1

Duran3

Duran1

Editör: Ercan Çelik