Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, yaşadığı ciddi sağlık sorunu sebebiyle bir süredir Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekte. Deneyimli siyasetçinin Hastaneye yatırılmasından bugüne çok sayıda kişi gece gündüz Hastanede bekleyen aile üyelerine ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu. 


ÖNCE BAYKAL AİLESİNE ‘GEÇMİŞ OLSUN’ ZİYARETİ, SONRA TBMM
Bu çerçevede geçtiğimiz gün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun öncülüğünde İzmir’in CHP’li ilçe belediye başkanları da Baykal ailesini görmek ve Deniz Baykal için “şifa” ve “geçmiş olsun” dileklerinde bulunmak üzere birlikte Ankara’ya gitti. CHP’li belediye başkanlarından oluşan heyet içerisinde Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek de yer aldı. Heyet içerisinde sadece Karşıyaka, Bayraklı ve Menemen belediye başkanları, mazeretlerinden dolayı, yer alamadı. 


KOCAOĞLU ÖNCÜLÜĞÜNDE CHP’Lİ BELEDİYELERİN BAŞKANLARI ANKARA’YA GİTTİ
Ankara Üniversitesi Hastanesi’nde Baykal ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Aziz Kocaoğlu, Tayfur Çiçek ve beraberlerindeki diğer belediye başkanları, daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giderek burada CHP’nin haftalık grup toplantısına katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de makamında görüşen heyet üyeleri kendisiyle kısa da olsa konuşma, isteklerini dile getirme fırsatı buldu. 


KILIÇDAROĞLU, BAŞKAN ÇİÇEK’İ İLGİYLE DİNLEDİ
Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir süre ayakta görüşen ve Tire’de çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Tayfur Çiçek, yapımı tamamlanan veya tamamlanmak üzere olan ‘Bedesten restorasyonu’, ‘Tire Stadyumu’ gibi projelerden de bahsetti. Kılıçdaroğlu, Başkan Çiçek’i ilgi ve nezaketle dinledi ve görüşlerini dile getirdi.
 

Editör: Haber Merkezi