Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya,  Eyüp Kadir İnan, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin,  AK Parti Tire İlçe Başkanı A. Kadir Uğurlu, Cumhur İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı Arif Demirkan, MHP Tire İlçe Başkanı Recep Doğru ve sanayici ve İş adamları katıldı. Toplantı öncesi MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, AK Parti İlçe Başkanı A. Kadir Uğurlu ve Cumhur İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı Arif Demirkan ile bir toplantı yapan Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Belevi yolu ile ilgili bir açıklama yaptı. Bakan Uraloğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi; “20 km yolun 17 km sini bitirdik. 3 km’lik kesim kaldı orada bazı engeller oldu biraz gecikmiş olmamız söz konusu ancak tekrar o engelleri ortadan kaldırdık. Biz pazartesi günü itibariyle yolun temposunu yükselteceğiz ilk etapta şu 3 km’yi hızlıca bitirelim. Yaz ayına kadar bunu bitiririz. Sonra devamındaki talepler var onları beraberce oturup görüşeceğiz,” Dedi. Belevi yolu ile ilgili olarak konuşan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin; “Tireliler bu müjdeyi bekliyordu. Uzun zamandır orada çok kaza oluyor efendim. Siz müjdeyi verdiniz. Allah razı olsun sizden.” Dedi.

Seçimin Ardından Seçimin Ardından

Cumhur İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı Arif Demirkan; “ Belevi yolumuz için Tireli hemşerilerimize müjdeyi veriyoruz. Yolumuzun kalan 3 km’lik kısmı en kısa sürede bitecek. Yaparsak Cumhur İttifakı Olarak biz yaparız. Tireli hemşerilerimize müjdeyi veriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Belevi yolu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan AK Parti Tire İlçe Başkanı A. Kadir Uğurlu; “ AK Parti ilçe Başkanı olarak göreve gelir geldiğimiz de ilk olarak İzmir’de Ulaştırma Bakanımız sayın Abdülkadir Uraloğlu ile bir görüşme gerçekleştirmiştik. Bugün kendisini torbalı ilçemizde ağırladık. Belevi yolunun son durumu ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdik. Allah nasip ederse yaz aylarında Çayırlı’ya kadar olan yolu bitirmiş olacağız. İkinci etap için de Bakan Beyle ilk görüşmelerimizi yaptık. Seçim sonrası Allah nasip ederse yaz aylarında Çayırlı’ya kadar olan yolu bitirmiş olacağız. İkinci etap için de Bakan Beyle ilk görüşmelerimizi yaptık. Seçim sonrası Allah nasip ederse ikinci etap için çalışmalara başlayacağız. İlçemiz için hayırlı Uğurlu Olsun.” dedi.

Mujde2

Editör: Ercan Çelik