İstasyon Hangar Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen turnuvaya 64 tavla tutkunu baba katıldı. Büyük çekişmelerin yaşandığı turnuva gün boyu sürdü. Puan usulüyle oynanan turnuvada her yarışmacı toplamda 6 kez maç yaptı.

Nefeslerin tutulduğu turnuva, dostluk ve kardeşlik içinde tamamlandı. Turnuva sonucunda İsa Çay üçüncü, Zafer Çamurcu ikinci, Sabri Arslan birinci oldu. Dereceye giren yarışmacılar ödüllerini Tire Belediye Başkan Yardımcısı Sefa Yıldırım ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Duygu Eskiyörük'ün elinden aldı.

Turnuvanın ödül töreninde konuşan Tire Belediye Başkan Yardımcısı Sefa Yıldırım, "Tire Belediye Başkanımız Sayın Salih Atakan Duran'ın talimatları doğrultusunda Kültür Müdürlüğümüz ile birlikte Babalar Günü'ne özel bir turnuva hazırladık. Keyifli bir turnuva olduğunu düşünüyorum. Bu vesileyle Sayın Başkanımızın selamlarını sizlere iletiyor ve tüm babalarımızın Babalar Gününü kutluyorum." dedi.

Turnuvaya gelen yarışmacılar, turnuvanın çok eğlenceli geçtiğini, turnuva sayesinde yeni dostluklar kurduklarını söyleyerek Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ve ekibine teşekkür ettiler.

Başkan Okuroğlu, koltuğu miniklere bıraktı Başkan Okuroğlu, koltuğu miniklere bıraktı
Editör: Haber Merkezi