Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, dün gece Tire’den çalınan bir otomobili olayın şüphelileriyle birlikte Torbalı’da buldu. İddiaya göre olay şöyle yaşandı. Tire’de yaşayan bir vatandaş, dün akşam saatlerinde motosikletiyle evine gitti. Otomobil anahtarının da üzerinde bulunduğu anahtarlığını motosikletinde bırakarak eve çıktı. Bir süre sonra evinden çıkan vatandaş, motosikletin üzerinde bıraktığı anahtarlıkta, otomobiline ait anahtarın bulunmadığını fark etti. Bunun üzerine otomobilini kontrol etmek isteyen vatandaş, otomobilinin çalındığını anladı.

TİRE POLİSİ’NDEN TİTİZ ÇALIŞMA

Vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçen Tire Polisi, ilk iş olarak ilçedeki kameraları mercek altına aldı. Kısa süre içinde çok sayıda görüntüyü inceleyen ekipler, otomobilin izine rastladı. Çalıntı otomobilin Torbalı’ya bağlı Çaybaşı Mahallesi’ne gittiğini tespit eden ekipler operasyon için düğmeye bastı. Torbalı Polisi ile işbirliği içinde hareket eden Tire Polisi, çalıntı aracı şüphelilerle birlikte ele geçirdi.

43 YIL HAPİS CEZASIYLA ARANIYORMUŞ

Polisin başarılı operasyonu sonucu yakalanan şüpheliler E.S ve M.D.S gözaltına alındı. Şüphelilerden E.S’nin iki ayrı kasten adam öldürme suçundan toplamda 43 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı ortaya çıktı. Olayla ilgili derinlemesine soruşturma başlatılırken çalıntı araç sahibine teslim edildi.

Editör: Haber Merkezi