Ziyarete Tire Belediyesi Özel Kalem Müdürü Emrah Süreklier, Tire Belediyesi Meclis Üyesi Halil Uslu, ve Belediye personeli eşlik etti.

Ortaköy Mahallesi’nde Muhtar Tuncay Oral tarafından karşılanan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelerek çay eşliğinde sohbet etti. Burada vatandaşların isteklerini de dinleyen Başkan Duran, ardından köyde yapılan çalışmaları köy halkı ile birlikte yerinde inceledi. Ortaköy Mahalle Muhtarı Tuncay Oral ve köy halkı Başkan Duran’a yaptığı hizmetler için teşekkür etti.

Ziyaret ile ilgili olarak konuşan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran şunları söyledi: “Tire Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana kırsal mahallelerimiz için ayrım gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizler sizlerin mutluluğu için çalışmaya devam ediyoruz. Tire’nin Ortaköy Mahallesinde oturan vatandaşımızın kıymeti ile Tire’nin Fatih Mahallesi’nde oturan vatandaşımızın kıymeti aynıdır. Ortaköy Mahallemizde başlattığımız istinat duvarı çalışmamız tamamlanmak üzere. Sizlerden gelen talepleri de değerlendiriyoruz. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” Dedi.

Kavgayı ayırmak isterken bıçaklandı, hayatını kaybetti Kavgayı ayırmak isterken bıçaklandı, hayatını kaybetti

Editör: Haber Merkezi