Ercan ÇELİK

29 Haziran 2017 tarihinde akşamüzeri arkadaşlarıyla buluşmak üzere evden çıkan genç bir daha eve dönemedi. Gencin izine ise 3 Temmuz 2017'de Karacaali Caddesinde rastlandı.

Yoğun koku nedeniyle bulunan kimliği belirsiz cesedin bulunduktan tam 15 gün sonra Hürşit Can'a ait olduğu İzmir Adli Tıp Kurumunun raporuyla kesinleşti. Otopsi raporunu inceleyen aile oğulları Hurşit Can’ın cinayete kurban gittiğini belirtti.

“ADALET İSTİYORUZ!”

Üzerinden yaklaşık 1 yıl geçmesine rağmen henüz faillerin bulunmadığını iddia eden Anne Kadriye ve Baba Adnan Pınaraltı  "Lütfen bize yardım edin. Oğlumuzu katleden o kişi veya kişiler hala dışarıda elini kolunu sallayarak geziyor. Biz şuan 'ADALET' istiyoruz, oğlumuza bunu yapanların cezalandırılması bizi bir nebze rahatlatacaktır. Bizim bir evladımız daha var ve o daha 17 yaşında biz onu sokağa salmaya korkuyoruz, ya oğlumuza bunu yapanlar kızımıza da bir zarar verirse diye. Hem evlat acısını hem de diğerini de kaybetme korkusu bizi yiyip bitiriyor lütfen evladımızın katilini bulun lütfen."

POLİS İZ PEŞİNDE

Öte yandan edinilen bilgilere göre Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İzmir Emniyeti konuyla ilgili çalışmalarını titiz şekilde sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi