Yaklaşık bir yıldır İzmir polisi tarafından aranan ve bir türlü yakalanamayan, 12 yıl onanmış hapis cezası bulunan kaçak şahıs, önceki gün Tire polisi tarafından Tire Devlet Hastanesi’nde yakalandı.



Uyuşturucu suçundan çok sayıda sabıkası bulunan ve son olarak 5 ayrı davadan yargılanıp toplamda 12 yıl hapis cezası alan M.S. (45) isimli şahıs yaklaşık 1 yıldır İzmir polisi tarafından aranmaktaydı. Sürekli kullandığı araçları değiştiren ve sahte kimlik kullanan şahıs bu gibi yöntemlerle yakalanmaktan her seferinden kurtulmayı başarıyordu.

HASTANEDEKİ ANNESİNİ ZİYARET ETMEK İSTERKEN YAKALANDI
Hüküm giyen ve aranan şahsın annesinin Tire Devlet Hastanesi’nde yatan hasta olarak tedavi gördüğünü tespit eden İzmir polisi, durumu Tire polisine bildirerek kaçak şahsın annesini ziyaret edebileceğini belirterek, kendisinin yakalanması noktasında yardım istedi. Bunu üzerine önceki gün sivil ekiplerle Hastane önünde yapılan gizli takipte ilgili şahsa benzeyen bir kişi şüphe üzerine yapılan aramalarda üzerinden kimlik çıkmayınca ve sorulan sorulara cevap vermeyince gözaltına alınarak Tire Emniyeti’ne götürüldü. Burada yapılan parmak izi, fotoğraf inceleme karşılaştırmalarında şahsın aranan M.S. olduğu tespit edildi. Şahıs, 12 yıllık cezasının çekmek üzere Ödemiş Kapalı Cezaevi’ne teslim edildi.

Editör: Haber Merkezi