Tire’de dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, otomobilin çarptığı bir yaya, başından aldığı darbe ile yaralandı. Talihsiz kadın, Tire Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

 

İlçemizde yaşanan trafik kazalarının son örneği, dün akşam saatlerinde ilçe merkezinde yaşandı. İstasyon Caddesi üzerinde yaşanan trafik kazasında bir otomobil, yoldan geçen bayana çarptı. Kazaya uğrayan bayan kafasından aldığı darbe ile yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre kaza şu şekilde meydana geldi: Zafer Caddesi’nden İstasyon Caddesi’ne giren ve Cumhuriyet Meydanı yönüne doğru ilerlemek üzere dönen Günay Önaldı (35) yönetimindeki “35 MHT 88” plakalı otomobil, cadde üzerinde yürüyerek karşıdan karşıya geçen Fatma Sevil Tekin’e (57) çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere düşen kafasını yere çarpan yaşlı kadın, kafasından aldığı darbe ile yerde kanlar içinde kaldı. Kazaya, tarafların dikkatsizliğinin sebep olduğu düşünülmekte.

 


DR. ERDOĞAN, AMBULANS GELENE KADAR YARALI KADININ BAŞINDA BEKLEDİ

Şans eseri, kaza anında olay yerinin yakınlarında olan Tire Devlet Hastanesi doktorlarından, genel cerrahi uzmanı Op. Dr. Atilla Serdar Erdoğan, yaralıya ilk müdahaleyi gerçekleştirdi ve ambulans gelene kadar yaralı bayanın başında bekledi. Kısa süre içinde olay yerine gelen ambulans ekibi yaralı bayanı alarak Tire Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada acil serviste ilk tedavi altına alınan talihsiz yaralının, yapılan ilk müdahaleler sonrasında, bilincinin açık olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.



Editör: Haber Merkezi