Serkan ÇİÇEK

Dün gece Bayındır’da Menderes Bulvarı üzerindeki bir binada çıkan yangın kısa sürede tüm binayı sarmış, binanın tüm katları yanmıştı. Bayındır ve çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri saatler süren çalışma sonucu yangını diğer evlere sıçramasını engellemiş ve yangını söndürmüşlerdi.

Bugün sabah saatlerine kadar süren soğutma çalışmaları sonrası binadaki hasar gün ışığıyla gözler önüne serildi. Normal olarak kullanılan binadan geriye harabeyi andıran görüntüler kaldı. Polis ve itfaiye ekiplerinin yangınla ilgili incelemeleri sürüyor.

BAŞKAN DEMİREZEN AÇIKLAMA YAPTI

Binada yaşayan vatandaşların evsiz kalmasına sebep olan felaketle ilgili Bayındır halkına geçmiş olsun dileklerini ileten Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, “Akşam yaşanan yangın felaketinden dolayı evi yanan vatandaşlarımıza ve tüm Bayındırlı hemşerilerimize tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, can kaybı olmaması en büyük tesellimizdir. Yangının söndürülmesi için canla başla koşturan tüm Bayındırlılara ve görev alan tüm personele teşekkürlerimi iletiyorum, herkesten Allah razı olsun. Ayrıca geceden beri ben ne yapabilirim diyerek arayan uzaktan yakından herkese minnettarlığımı ifade ediyor, yarın kaymakam beyin nezaretinde yapılacak olan toplantıdan sonra bilgilendirme yapacağız.” dedi.

Editör: Haber Merkezi