Bayındır’da meydana gelen trafik kazasında, Tire’de yaşayan 21 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

 

Feci kaza bu akşam saat 19:30 sıralarında Bayındır’ın girişinde bulunan hemzemin geçit yakınlarında meydana geldi. Tire’den Bayındır istikametine seyir halinde olan Fırat Demir (19) yönetimindeki 35 DC 0828 plakalı otomobil, Bayındır’a giriş yaptıktan hemen sonra kaza yaptı. Edinilen bilgilere göre Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan hemzemin geçitten geçtikten sonra bir anda kontrolden çıkan otomobil taklalar atarak durabildi.

Kaza sonrası neredeyse hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Fırat Demir ve otomobilde yolcu olarak bulunan Ulutan Uludağ (21) yaralandı. Yaralılar 112 ambulanslarıyla Bayındır Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldılar.

Yaralılardan durumu daha ağır olan Ulutan Uludağ için hastane doktorları seferber olsa da çabalar sonuç vermedi ve yaralı genç yaklaşık yarım saat sonra yaşamını yitirdi. Yaralı Fırat Demir ise İzmir’e sevk edildi.

 

TİRE’DE SEVİLEN BİRİYDİ

Aslen Muğlalı olduğu öğrenilen Ulutan Uludağ, yaklaşık 3 yıl önce eğitimi için Tire’ye gelmişti. Tire Kutsan Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Bölümü’nde halen daha eğitimi devam eden talihsiz genç, aynı zamanda Tire’de bir inşaat şirketinde çalışıyordu. Ulutan Uludağ’ın ölüm haberi, Tire’deki dostlarını ve arkadaşlarını son derece derinden üzdü. Tire’de 3 yıl kalmış olsa da çevresi tarafından sevilen birisi olduğu belirtildi.

 

PROF. UYSAL BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Ulutan Uludağ’ın ölüm haberinin ardından HaberTire’ye konuşan Tire Kutsan MYO Müdürü Prof. Dr. Harun Raşit Uysal, “Ulutan iyi ve sevdiğimiz bir öğrencimizdi. Kaza haberini aldığımızda inanamadık. Bu gençlerimiz yarının  parlak gelecekleri olacaklardı. Ölümlerin her türlüsü bizi üzüyor. Ancak bu gibi genç ölümler de üzüntümüz kat kat artıyor. Okulumuz olarak ölen evladımıza Allah’tan rahmet ailesine ve Tire’deki tüm arkadaşlarına başsaglığı diliyorum.” Dedi. 







Editör: Haber Merkezi