Ercan ÇELİK

Uyuşturucuya geçit vermeyen Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadeleyi kararlı şekilde sürdürüyor. 2020 – 2021 yılı eğitim öğretim döneminin başlamasıyla okul çevrelerindeki parklarda, inşaatlarda ve metruk binalara yoğunlaşan Asayiş Büro Amirliği ekipleri, buralardaki şüpheli şahısları inceledi.

PARKTAKİ ŞÜPHELİDE METAMFETAMİN YAKALANDI

Dün Tire’de bir okulun yakındaki parkta bulunan şahıstan şüphelenen polis, şahsa sorular yöneltti ve çelişkili cevaplar aldı. Bunun üzerine şahsın üzerinden “kristal” olarak bilinen metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirdi. Şahıs, polis tarafından gözaltına alındı.

ARAÇLARDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Olayın gerçekleştiği gün polis 3 başarılı operasyona daha imza attı. Bu operasyonlarda takibe aldıkları 2 araç ve bir motosikleti kaçmalarına fırsat vermeden yakalayan polis, araçlarda yaptığı aramada uyuşturucu madde geçirdi ve şahısları gözaltına aldı.

TİRE EMNİYETİ ÇOK KARARLI

1 günde 4 başarılı operasyonda ele geçirdiği uyuşturucu maddeler ve gözaltına aldığı şahıslarla, uyuşturucu konusundaki kararlılığını tekrar ortaya koyan Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kadir Şen himayesinde mücadeleyi tüm hızıyla sürdürecek gibi görünüyor.

Editör: Haber Merkezi