Ercan ÇELİK

Ak Parti Tire İlçe Başkanı A. Kadir Uğurlu, Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarete Ak Parti Tire Kadın Kolları Başkanı Meral Ünalan, Gençlik Kolları Başkanı Burak İşer, İlçe Yöneticileri ve Meclis Üyeleri de katıldı.

UĞURLU’DAN TAM DESTEK SÖZÜ

Ziyaretle ilgili konuşan Ak Parti Tire İlçe Başkanı Kadir Uğurlu, “AK Parti İlçe Başkanlığı olarak, Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte, Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu'na makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerinin nazik karşılamaları ve samimi sohbetleri için şükranlarımızı sunuyoruz. İlçemizin yararına yapılacak projelerde tam destek vermeye hazır olduğumuzu belirttik. Başkan Hayati Okuroğlu ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyoruz.” Dedi.

BAŞKAN OKUROĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP’li Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, “Propaganda sürecinde nasıl sağduyu içinde bir kampanya izlediysek görev süremiz boyunca da aynı şekilde olacağız. Tire hepimizin. Tire’nin yararına olacak her işte, siyaset gözetmeksizin işbirliği yapıp, ilçemize ve halkımıza hizmeti getireceğiz. Çünkü Tire, her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyor. Nazik ziyaretleriyle bizlere bu hedefte destek olacaklarını açıkça gösteren Ak Parti Tire İlçe Başkanı Sayın Kadir Uğurlu nezdinde, tüm partililere teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Okuroğlu, Ak Parti heyetiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyaret3

Tire CHP’de bir ilk: büyükşehir meclisine 4 üye Tire CHP’de bir ilk: büyükşehir meclisine 4 üye

Ziyaret2

Editör: Ercan Çelik