Tire’de uzun süre inşaat sektöründe faaliyet gösteren, bununla birlikte 5 yıl boyunca eski itfaiye meydanında manav işletmeciliği yapan evli ve 2 çocuk babası 40 yaşındaki Ahmet Yenilmez, Adnan Menderes Mahallesi’nden Muhtar Adayı oldu. Çalışma hayatından edindiği bilgi ve birikimlerini muhtarlık görevinde değerlendireceğini ifade eden Yenilmez, adaylık açıklamasıyla ilgili HaberTire Gazetesi’ne konuştu. Şu an hali hazırda Adnan Menderes Mahallesi sınırları içerisinde Yenilmez Emlak Ofisi adında bir işyeri sahibi olduğunu söyleyen Ahmet Yenilmez, muhtar olarak göreve geldiği takdirde muhtarlık işlerini aynı ofisten yürüteceğini belirtti. Yenilmez, adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamalarda şu cümlelere yer verdi;

“Yüksek Okul İnşaat Teknikerliği Bölümü’nden mezun oldum. 14 yıldır inşaat sektöründeyim. Mahallemizin eksiklerini giderip daha gelişmiş bir mahalleye dönüştürmek için yola çıktım. Mahallemizin her metrekaresi ile yakından ilgileneceğime söz veriyorum. Modern bir mahalle anlayışı ile teknik bilgi ve birikimimi mahallemizin geleceğini güzelleştirmek için kullanacağım. Adnan Menderes Mahallesi devasa bir mahalle olması açısından daha çok gayret içinde olacağım.

Mahalle sakinlerinin 7/24 muhtarlık ofisine ulaşabilmeleri kolaylığını sunacağım. Yenilmez Emlak Ofisi olarak mahallemiz sınırları içerisinde hizmet vermekteyim.Ben ve birbirinden değerli aza arkadaşlarımla birlikte oylarınıza talibiz.

Editör: Haber Merkezi