Define hayali faciayla bitti: 1 Ölü Define hayali faciayla bitti: 1 Ölü

Kaza 5 Temmuz Çarşamba Günü, Tire Belevi Yolu, Çayırlı Köyü yakınlarında yaşanmıştı. Bir motosikletle bir traktörün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, Tire Belediyesi çalışanlarından 25 yaşındaki Mehmet Can Yılmaz hayatını kaybetmişti. Kazayla ilgili soruşturma sürerken Mehmet Can Yılmaz’ın acılı babası Aydın Yılmaz, sosyal medya hesabından yardım talebinde bulundu. Kazanın adaletli bir şekilde aydınlatılmasını isteyen acılı baba, kazayı gören yada nasıl yaşandığını bilenlerin yardımını istiyor. 
İşte acılı babanın sosyal medya hesabından yayınladığı o yazı;
“05.07.2023 günü saat 08:15 sularında Tire Çayırlı Köyü yakınlarında Sezen Çırçır yanında ve karşısında bulunan Gerçek Kaan Madencilik yol ayrımında meydana gelen motosiklet ve traktör kazasında biricik oğlumuz Mehmet Can Yılmaz’ı kaybettik. Bu elim kazayla ilgili olarak, kazayı gören ve şahit olan herkesten kazanın adaletli bir şekilde aydınlatılması için yardım talep ediyoruz.
Tüm kamuoyunun yardımını, insanlık namına evladını genç yaşta kaybetmiş bir anne baba olarak talep ediyor, yardımlarınızı bekliyoruz. 
Kazanın oluş şeklinin belirlenmesini, tüm karanlık noktaların aydınlatılmasını sizlerin yapmış olduğu yardımlar belirleyecektir. Bizleri tanıyan ve tanımayan herkesin bilgisine ve görgüsüne ihtiyacımız vardır. Olayı görenlerin kolluk kuvvetlerine ve savcılığa giderek ifade ve bilgi vermelerini insaniyet namına istiyoruz. Bu olayın aydınlatılmasıyla bir daha böyle kazaların olmaması için kamuoyunun duyarlılık göstermesi gerektiği anlaşılmaktadır. Genç Mehmetcanların başına gelenler diğer gençlerin ve insanların başına gelmesin. Bizler anne baba olarak yandık başka anne ve babalar yanmasın, Saygılarımla.
Bu metni okuyan herkes, tüm Tire paylaşsın.”

Editör: Ergün Çelik