Tire'nin sanat ve müzik dünyasına taze bir soluk getiren 5/8 Müzik Atölyesi, düzenlenen törenle sanatseverlerin hizmetine açıldı. Tireli müzisyenler Hasan Polat ve Murat Halat tarafından kurulan 5/8 Müzik, geniş ürün yelpazesiyle pek çok türde enstrümanın satışını yapacak.

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen açılış törenine Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı ve çok sayıda davetli katıldı. Nirvana Müzik Organizasyon’dan Barış Necati Kaymaz, Burak Pekuyar ve Oktay Öksüz’ün icra ettikleri harika müziklerle gerçekleştiren açılış töreni, konuşmalarla başladı.

Kuruculardan Murat Halat, “Tire’deki sanat hayatına bir katkımız olursa çok mutlu oluruz. Özellikle çocuklar olmak üzere, herkesin hayatında sanatın bir dalı olması gerektiğini düşünüyoruz. Sanat iyileştirir.” dedi. Kuruculardan Hasan Polat, “Tire’de böyle bir merkez açmak benim en büyük hayalimdi. Kendi memleketimde, kendi ilçemde bunu hayata geçirebildiğimiz için yol arkadaşım değerli Murat Halat ve ailesine, anneme babama ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.” Dedi.

Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı, “2024 yılının ilk günlerinde Murat ve Hasan kardeşimin Tire’de Gölet gibi merkezi bir yerde sanatla ilgili böyle bir merkez açtıkları için kendilerini kutluyorum. Sağlıklı bereketli kazançlar diliyorum. Tiremize hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Konuşmaların ardından kurdela kesildi ve açılış gerçekleştirildi. Misafirler, 5/8 Müzik Atölyesi’ni gezdiler, bilgi aldılar.

Tireli müzikseverler, 5/8 Müzik’te gitar, piyano, bağlama, keman, bateri, yan flüt, klarnet ve perküsyon gibi çeşitli enstrümanları bulabilecekler.

--

5/8 Müzik

Adres: Atatürk Mahallesi, Hızır Sokak, No:16/A Tire (Gölet)

Tire'nin Minikleri İçin Macera Dolu Bir Dünya: Macera Park Açıldı! Tire'nin Minikleri İçin Macera Dolu Bir Dünya: Macera Park Açıldı!

Telefon:

0 507 135 18 31

0 506 327 39 72

#işbirliği

Editör: Ercan Çelik