Tire’de uzun yıllar sonra yeniden profesyonel lig heyecanının sürdüğü bu günlerde yeni sezon yaklaştıkça transfer dedikoduları da son sürat devam ediyor.


Geçtiğimiz haftalarda atılan imzaların ardından beklemeye geçen ve daha sonra prensipte anlaşılan oyunculara bir bir imza attıran Tire 1922 yönetimi yeni transferleri de kampa yetiştirmeye çalışıyor. Tire 1922’nin, üç sezon önce İzmir İl Özel İdare olarak Tire’de Bölgesel Amatör Lig’de yer aldığı ilk sezondan itibaren takımda sağ bek olarak görev yapan ve Tire‘ye İl Özel İdare Spor’dan gelen tek transfer olan Aykut Alçin takımı Tire 1922 ile nikah tazeledi. Daha sonra geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer edilen ancak Aymar’ın gölgesinde kalan, zaman zaman görev bulan ve bunu iyi değerlendiren Caner Bozkurt da takımda kalan isimlerden oldu. Caner Bozkurt, Soma maçında attığı son dakika golü ile şampiyonluk yolunda Tire 1922’yi umutlandırmıştı. 
,

Stoper mevkiine yapılan yeni bir transfer ise Ramazan Erarslan. 1987 doğumlu oyuncu geçtiğimiz sezon Bursa Nilüferspor’da 35 maçta da görev almış tek bir kırmızı kart dahi görmemişti. Kariyerinde Bursaspor, Bursa Merinos, İnegölspor, Diyarbakır Belediyespor, Alanyaspor ve Bursa Nilüfer Spor’da oynayan Ramazan Erarslan şimdi ise Tire 1922 için oynayacak. 
Orta sahaya yapılan yeni transfer ise Mustafa Sevim. 1995 doğumlu genç yıldız bu sezon adından sıkça söz ettirecek gibi duruyor. Bursaspor’da geçtiğimiz sezon antrenmanlara çıkan ve kampa dahil olan genç yıldız, 4 defa da U-16 Milli Takım’da forma giydi. Bursaspor’un alt yapısındaki takımların tamamında oynayan Mustafa Sevim golcü özelliğiyle de dikkat çekiyor.

Editör: Haber Merkezi