Ercan ÇELİK

3. Lig'teki temsilcimiz Tire 1922, ligteki yükselişini sürdürüyor. Tire Dört Eylül Stadyumu'nda grubun en güçlü takımlarından biri olan Diyarbekirspor'u ağırlayan Tire 1922, aldığı 4-0'lık galibiyetle, taraftarın gönlünde taht kurdu. 
Goller 27. dakikada Güner Okay, 76. dakikada Sefa Durmuş, 83. dakikada Tolunay Yurtseven ve 90. dakikada Gökhan Erdöl'den geldi. 

Maç sonrası sahaya inen Tre 1922 Onursal Başkanı ve Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, oyuncuların hepsini tek tek tebrik ederek soyunma odasına uğurlarken, taraftara yönelik kısa bir konuşma yaptı. Takımı tebrik ettiğini belirten Başkan Çiçek, "Bu takım sadece 1 kez mağlubiyet yaşadı. İnşallah ikinci devre maçlarımızı yeni stadyumumuzda yapacağız!" dedi. 


Yine maç sonrası sahaya inen bir diğer isim ise Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'di. Kısa bir konuşma yapan Tanrıseven, "Takımımız Tire 1922'yi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Diyarbekirspor benim eski takımımdır. Tire taraftarına, rakip takımı centilmence ağırladıkları için de çok teşekkür ediyorum. Tire de bizim Diyarbekir'de bizim." dedi. 
 

Editör: Haber Merkezi