Basket Tire2 Haziran 2012 Cumartesi günü saat 14.00 da Tire Belediyespor Yıldız Erkekler ile bir zamanlar Tiregücü basketbol takımında oynayan Murat Yurtsever’in kurduğu İzmir Ege İnci Spor ,Tire Belediyesi Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.

Tire Belediye Basın

Maça oldukça iyi başlayan Tire Belediyespor , peş peşe buldukları sayılarla farkı açtı ve maç 76 – 23, Tire Belediyespor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.
Saat 16.00’da ise İzmir Minik Erkekler gurubunda bir üst gruplara çıkan Tire Belediye Spor Basketbol Minik takımı yine İzmir Ege İnci Spor’un minikleriyle karşılaştı. Maçın başından sonuna kadar baskılı oynayan Tire Belediye Spor karşılaşmayı ‘’74-1’’ gibi bir skorla kazanmasını bildi.

 Maçın ardından açıklamalarda bulunan Mustafa HELALPARA:’’ Her iki takımımızın performansından oldukça memnunum, kendimizi geliştirme adına çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Minik erkekler İzmir Liginde sezonu tamamlamıştık. 11 Haziranda yapılacak olan fikstür çekimi sonrasında 2.etap çalışmalarına kaldığımız yerden devam edeceğiz ve şampiyonluk için  gideceğimiz yere kadar gideceğiz. Bunun yanında Basketbola ilgi Spor Okulları’na yansımakta. Çocuklarımıza sporu sevdirelim. 2002-2003 doğumluları Tire Belediyesi Yaz Spor Okulları’na bekliyoruz. Bu yaş guruplarındaki çocuklarımız önümüzdeki sezon Tire Belediyespor Basketbol takımının minik takımlarını oluşturacaklar’’şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi