İkinci kez Türkiye şampiyonu olan 24 yaşındaki genç sporcu, 2020 Türkiye şampiyonluğunun ardından 2021’de tekrar Türkiye şampiyonluğunu Tire’ye getirdi. 29 Eylül - 3 Ekim tarihleri arasında İstanbul Pendik Kurtköy Spor Salonu’nda yapılan seçmelerde 100. Büyük erkekler vücut geliştirme sikletinde Türkiye şampiyonu olarak milli takıma seçildi.

SAHNEYE MEHTER MARŞIYLA ÇIKTI

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından düzenlenen ve İstanbul Pendik Kurtköy spor salonunda gerçekleştirilen şampiyonaya yarışmacı olarak katılan Niyazi Başaran, sahneye mehter marşı eşliğinde çıktı. Genç sporcu, sahnedeki gösterisiyle büyük alkış ve tezahürat aldı.

TİRE’DE DAVUL ZURNAYLA KARŞILANDI

Neredeyse katıldığı tüm yarışmalarda kupaları toplayan Niyazi Başaran, Tire’ye ikinci kez Türkiye şampiyonu olmanın gururuyla döndü. Tire’de arkadaşları ve öğrencileri tarafından davul zurna ile karşılanan Başaran, HaberTire’ye yaptığı açıklamada, “Küçük yerden büyük adamlar çıkar. Hiçbir şey imkansız değildir. Asla vazgeçmeyin. Şampiyonluğu Tiremize armağan ediyorum. Şimdi sırada İspanya’da yapılacak Dünya Şampiyonası var. Orada ay yıldızlı bayrağımızı mehter marşı eşliğinde dalgalandırmak ve başarımızı tüm dünyaya duyurmak istiyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi