Tire Belediyespor Futbol Takımı Teknik Direktörü Güven Otar, Tireli taraftarların genç oyunculardan kurulu takımlarına sahip çıkmalarını, gelecek vadeden bu oyuncuların gelişmesi için bunun çok önemli olduğunu belirterek, destek çağrısında bulundu.

Ali YILDIZ / Büyük Tire Gazetesi

Önümüzdeki hafta sonuNarlıderespor karşısında grubundaki ilk resmi karşılaşmasına çıkacak olan Tire Belediyespor Futbol Takımı, Teknik Direktör Güven Otar yönetiminde vereceği bu sınavdan alnının akıyla çıkmayı hedefliyor. Çok genç isimlerden oluşan, deneyimsiz fakat yetenekli oyuncuların yer aldığı takımın gelecek vaat ettiğini ifade eden Otar, “Oyuncularımızın deneyimsizliğinden kaynaklanan hataları ve yanlışları olacaktır. Maçlarda alınacak sonuçlar ne olursa olsun, Tireli futbol sever taraftalar, gençlerimizi desteklemekten ve moral vermekten geri kalmamalıdır. Bu gençler gerçekten yetenekli. İleride çok iyi noktalara gelmemeleri için hiçbir sebep yok. Yeter ki morallerini yüksek tutalım.” dedi.

Gruptaki ilk karşılaşmasını kendi sahasında, seyircisi önünde Narlıdere Belediyespor karşısında oynayacak olan Tire Belediyespor’da tüm hesaplar galip gelerek lige ‘3 puanla’ başlamak üzerine kurulu. Otar önümüzdeki hafta sonu oynanacak olan karşılaşmayla ilgili olarak da şu ifadelerde bulundu: “Çok genç bir takımız. Oyuncularımın genç olsalar bile sahaya çıkıp ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarına inanıyorum. Daha çok gençler ve ilerleyen dönemler için büyük önem taşıyorlar. Bu lig onlar için büyük bir fırsat. Onlara güveniyorum. İlk karşılaşmada ellerinden geleni yapacaklardır.”

Editör: Haber Merkezi